Specialist in schoonheid en huidverbetering

Als huidtherapeut kunt u bij Huidtherapie Rijnmond terecht voor een professionele verzorging van uw huid. U kunt daarbij denken aan behandelingen tegen huidveroudering, rimpels overbeharing of bij een droge huid. Wij zijn de specilist in de regio Rotterdam voor uw cosmetische behandeling en verzorging.

Cosmelan

Cosmelan is al 25 jaar dé behandeling bij uitstek bij hyperpigmentatie en is het favoriete product van de meest prestigieuze huidtherapeuten, artsen, huidverbeteringsinstituten en dermatologen wereldwijd. Cosmelan is de enige behandeling wereldwijd waarmee je 95% van het diepliggend melasma (zwangerschapsmasker) kan wegwerken.

Microneedling

Huidverbetering door middel van miconeedling

Door de kleine handzame DermaPen kan de behandeling nauwkeurig worden uitgevoerd zonder de opperhuid te beschadigen. U ervaart hierdoor een kortere hersteltijd en minder pijn.

Verzorgingsproducten

verzorgingspoductenBij Huidtherapie Rijnmond kunt u terecht voor advies voor optimaal gebruik van verzorgingsproducten.

Kom langs of neem contact met ons op voor een passend advies. Wij helpen u de juiste keuze te maken uit de beste professionele verzorgingsproducten. 

Huidtherapie Rijnmond | Pythagorasweg 11 | 3076 AJ  ROTTERDAM | T: 010-75 14 775 | info@huidtherapie-rijnmond.nl | Privacyverklaring